kaleidon 60

Το kaleidon 60 είναι ένα προβιοτικό συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει το στέλεχος Lactobacillus  rhamnosus GG.  To συγκεκριμένο προβιοτικό στέλεχος αποτελεί το “Gold standard” στο χώρο των προβιοτικών με πάνω από 700 διεθνή δημοσιευμένα άρθρα, πάνω από 300 μελέτες και μελέτες ασφαλείας.

 

Το kaleidon 60:
• Διατηρεί και ανανεώνει τη φυσιολογική χλωρίδα του εντέρου
• Συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του εντέρου κατά τη λήψη αντιβιοτικής θεραπείας
• Συμβάλλει στη βελτίωση των συμπτωμάτων της διάρροιας που οφείλεται σε ιογενείς λοιμώξεις (π.χ. γαστρεντερίτιδα, λοιμώξεις από ροταϊό)
• Καταπραΰνει τα συμπτώματα του Συνδρόμου Ευερέθιστου Εντέρου

Κάθε συσκευασία kaleidon 60 περιέχει 20 «ανοιγόμενες» κάψουλες. Κάθε κάψουλα περιέχει τουλάχιστον 6 δισεκατομμύρια ζώντα κύτταρα
Lactobacillus rhamnosus GG

Είναι κατάλληλο για ηλικίες 3+

 

Αρ. Γνωστ. ΕΟΦ: 29130/31-03-2016

 

Συνιστώμενη για ημερησία κατανάλωση δόση και τρόπος χορήγησης

1 κάψουλα την ημέρα.

Καταπιείτε την κάψουλα όπως είναι ή ανοίξτε την και διαλύστε το περιεχόμενό της σε νερό ή άλλο κρύο ή χλιαρό υγρό (π.χ. χυμό ή γάλα). Είναι προτιμότερο να το πάρετε κατά τη διάρκεια των γευμάτων σας.

 

Συνθήκες Φύλαξης

Το προϊόν περιέχει ζωντανά βακτήρια ζύμωσης του γάλακτος, ευαίσθητα στη θερμότητα. Επομένως,  συνιστάται να αποφεύγετε η έκθεσή του σε πηγές θερμότητας ή σε απότομες μεταβολές της θερμοκρασίας. Διατηρείται μακριά από το φως και κατά προτίμηση σε θερμοκρασία κάτω των 25ο C. Η ημερομηνία λήξης του προϊόντος αναφέρεται σε κλειστή άθικτη συσκευασία, καλά διατηρημένη.

 

Συστατικά

μαλτοδεξτρίνη, κάψουλα: υδροξυπροπυλο-μεθυλο-κυτταρίνη, ζωντανή καλλιέργεια ζύμωσης του γάλακτος [Lactobacillus rhamnosus GG* (ATCC 53103)], αντι-συσσωματικός παράγοντας: στεατικό μαγνήσιο φυτικής προέλευσης, χρωστική ουσία: Ε171. Χωρίς γλουτένη. 

*Κατά τη διάρκεια της παραγωγής του Lactobacillus rhamnosus GG, χρησιμοποιείται ένα παράγωγο καζεϊνης, το οποίο στα αποτελέσματα της ανάλυσης του τελικού προϊόντος, δεν ανιχνεύεται.

ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΖΩΝΤΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ

Ανά 100 g

Σύνθεση ανά ημερήσια δόση: Μία Κάψουλα

Lactobacillus rhamnosus GG

2 X 1012 CFU

    6 x 109 CFU

 

Κάθε κάψουλα περιέχει  όχι λιγότερο από 6 δισεκατομμύρια ζώντα κύτταρα Lactobacillus rhamnosus GG (ATCC 53103). Αυτή η περιεκτικότητα  είναι εγγυημένη μέχρι την ημερομηνία λήξεως του σωστά αποθηκευμένου προϊόντος.

 

Προειδοποιήσεις

Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης.

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας.

Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Μην το λαμβάνετε για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας.

Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.

kaleidon 120

Το kaleidon 120 είναι ένα προβιοτικό συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει τουλάχιστον 12 δισεκατομμύρια στελέχη Lactobacillus Rhamnosus GG (ATCC 53103) ανά φακελίσκο. Χάρη στη νέα μορφή/φόρμουλα Fast Melt σε διασπειρόμενα κοκκία, είναι εύκολο στην κατάποση και έχει ουδέτερη γεύση. Το kaleidon 120 συμβάλλει στη διατήρηση της ισορροπίας της χλωρίδας του εντέρου.

 

Είναι κατάλληλο για ηλικίες 3+

Αρ. Γνωστ.ΕΟΦ: 78094/28-07-2020

 

Συνιστώμενη για ημερησία κατανάλωση δόση και τρόπος χορήγησης

1 φακελίσκο την ημέρα.

Το περιεχόμενο του φακελίσκου μπορεί να καταποθεί όπως είναι ή να διαλυθεί σε 1/2 ποτήρι (100ml) νερό ή άλλο ποτό. Το προϊόν μπορεί να λαμβάνεται οποιαδήποτε ώρα της ημέρας. 

 

Συνθήκες Φύλαξης

Το προϊόν περιέχει ζωντανά βακτήρια ζύμωσης του γάλακτος, ευαίσθητα στη θερμότητα. Επομένως, συνιστάται να αποφεύγεται η έκθεσή του σε πηγές θερμότητας ή σε απότομες μεταβολές της θερμοκρασίας. Διατηρείται μακριά από το φως και κατά προτίμηση σε θερμοκρασία κάτω των 25°C. Η ημερομηνία λήξης του προϊόντος αναφέρεται σε κλειστή άθικτη συσκευασία, καλά διατηρημένη.

 

Συστατικά: Lactobacillus Rhamnosus GG (ATCC 53103)

Ανα δόση (φακελάκι):1,2x1010 C.F.U.

Κάθε συσκευασία kaleidon 120 περιέχει 10 φακελίσκους.

1 φακελίσκος περιέχει 12 δισεκατομμύρια ζώντα κύτταρα Lactobacillus Rhamnosus GG (ATCC 53103). Αυτή η ποσότητα είναι εγγυημένη, εφόσον το προϊόν είναι σωστά αποθηκευμένο μέχρι την ημερομηνία λήξης.­­­   

 

Προειδοποιήσεις

Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης.

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας και ενός υγιεινού τρόπου ζωής. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Μην το λαμβάνετε για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς να συμβουλευτείτε το γιατρό σας. Περιέχει πολυόλες: η υπερβολική κατανάλωση μπορεί να έχει υπακτική δράση.

kaleidon Hydro

Το kaleidon Hydro είναι ένα διαιτητικό τρόφιμο για ειδικούς ιατρικούς σκοπούς  που περιέχει ένα συνδυασμό ηλεκτρολυτών και του προβιοτικού στελέχους Lactobacillus rhamnosus GG.  To συγκεκριμένο προβιοτικό στέλεχος αποτελεί το “Gold standard” στο χώρο των προβιοτικών με πάνω από 700 διεθνή δημοσιευμένα άρθρα, πάνω από 300 μελέτες και μελέτες ασφαλείας. Ακόμα οι ηλεκτρολύτες που περιέχονται στο Kaleidon Hydro ακολουθούν τα πρότυπα του ESPGHAN του Eυρωπαϊκού Παιδιατρικού Οργανισμού Γαστεντερολογίας, Ηπατολογίας και Διατροφής.

 

Το kaleidon Hydro:
• Ανακουφίζει με ασφάλεια από τα συμπτώματα της οξείας διάρροιας
• Προστατεύει από την αφυδάτωση που προκαλείται από διάρροια και έμετο
• Συμβάλλει στην επαναφορά της φυσιολογικής χλωρίδας του εντέρου


Κάθε συσκευασία kaleidon Hydro περιέχει 6 διπλά φακελάκια –ένα φακελάκι προβιοτικών & ένα με ηλεκτρολύτες. Κάθε φακελάκι προβιοτικών περιέχει 5 δισεκατομμύρια ζώντα κύτταρα Lactobacillus rhamnosus GG.

Είναι κατάλληλο για ηλικίες 3+

Έχει ευχάριστη γεύση μπανάνα!

 

Συνιστώμενη δόση και τρόπος χορήγησης

Χρησιμοποιήστε ανάλογα µε τις ανάγκες σας. Για την ορθή χρήση του προϊόντος, συνιστάται η συμβουλή του γιατρού σας. Διαλύστε το περιεχόμενο του φακελίσκου Α και του φακελίσκου Β σε περίπου 200 ml νερό.

 

Συστατικά

Φακελάκι με μεταλλικά άλατα: δεξτρόζη, κιτρικό νάτριο, χλωριούχο κάλιο, χλωριούχο νάτριο, άρωμα μπανάνας, γλυκαντικό: σουκραλόζη. Φακελάκι με ζωντανά κύτταρα: μαλτοδεξτρίνη, ζωντανή καλλιέργεια ζύμωσης του γάλακτος Lactobacillus rhamnosus GG* (ATCC 53103). Χωρίς γλουτένη.

* Κατά τη διάρκεια της παραγωγής του Lactobacillus rhamnosus GG, χρησιμοποιείται ένα παράγωγο καζεϊνης, το οποίο στα αποτελέσματα της ανάλυσης του τελικού προϊόντος, δεν ανιχνεύεται.

 

Διατροφικά Στοιχεία

ανά 100 g

Ανά δόση (1 διπλό φακελάκι)

%

ΣΗΠ/δόση

 

mmol/L

Ενεργειακή αξία

1338.0 kJ

315.0 kcal

87.0 kJ

20.5 kcal

 

 

Λίπη

εκ των οποίων Κορεσμένα

0.01 g

 

0.01 g

0.001 g

 

0.001 g

 

 

Υδατάνθρακες

εκ των οποίων σάκχαρα

78.67 g

 

40.76 g

5.350 g

 

2.772 g

 

 

Διατροφικές ίνες

0.50 g

0.034 g

 

 

Πρωτεΐνες

0.20 g

0.014 g

 

 

Αλάτι

εκ των οποίων Νάτριο

10.13 g

 

4.05 g

0.689 g

 

0.275 g

 

 

 

60

Ανόργανες ουσίες

Χλώριο

Κάλιο

Κιτρικό άλας

 

3.88 g

2.31 g

7.94 g

 

264.0 mg

157.3 mg

540.1 mg

 

33

8

*

 

37

20

14

Lactobacillus GG

Περιεκτικότητα σε ζωντανά κύτταρα

 

73.5 bn CFU               

Περιεκτικότητα σε ζωντανά κύτταρα

 

5 bn CFU

 

 

*δεν έχει προκαθοριστεί η ΣΗΠ (ΣΗΠ = Συνιστώμενη Ημερήσια Ποσότητα) Ο αριθμός των ζωντανών κυττάρων αναφέρεται στο σωστά αποθηκευμένο προϊόν.

 

Συνθήκες Φύλαξης

Tο προϊόν περιέχει ζωντανά βακτήρια ζύμωσης του γάλακτος, ευαίσθητα στη θερμότητα. Επομένως,  συνιστάται να αποφεύγετε την έκθεση  σε πηγές θερμότητας ή σε απότομες μεταβολές της θερμοκρασίας. Διατηρήστε μακριά από το φως και  κατά προτίμηση σε θερμοκρασία κάτω των 25ο C. Η ημερομηνία λήξης του προϊόντος αναφέρεται σε κλειστή άθικτη συσκευασία, καλά διατηρημένη.

 

Προειδοποιήσεις

Προσοχή, το προϊόν  πρέπει να χρησιμοποιείται υπό ιατρική επίβλεψη. Το προϊόν δεν ενδείκνυται ως αποκλειστική πηγή διατροφής. Μην χρησιμοποιείτε σε παιδιά ηλικίας κάτω των 3 ετών, καθώς το προϊόν περιέχει σουκραλόζη.

Το προϊόν αυτό δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.

Λίγα λόγια για τα προβιοτικά

Τι είναι τα προβιοτικά;


Υπάρχουν τρισεκατομμύρια μικροοργανισμοί που αποικίζουν το σώμα μας -δέκα φορές πιο πολλοί από τα κύτταρα του σώματός μας. Η ισορροπία των μικροοργανισμών συμβάλλει στη διατήρηση της υγείας μας. Συγκεκριμένα στην ανθρώπινη εντερική οδό υπάρχουν διάφορα είδη προβιοτικών βακτηρίων που βοηθούν στην πέψη, στην παραγωγή ορισμένων βιταμινών, στη πρόληψη επιβλαβών ή παθογόνων μολύνσεων και στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού μας συστήματος. Ο όρος προβιοτικά αναφέρεται σε τρόφιμα ή συμπληρώματα διατροφής που περιέχουν ζωντανά ωφέλιμα βακτήρια, τα οποία χρησιμοποιούνται για τον εμπλουτισμό της χλωρίδας του εντέρου μας.


Φυσιολογική εντερική χλωρίδα


Η εντερική χλωρίδα αποτελείται από ωφέλιμα για τον οργανισμό βακτήρια, τα οποία συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία του εντέρου και τα οποία βρίσκονται σε ισορροπία με παθογόνα βακτήρια. Η διαταραχή της ισορροπίας της φυσιολογικής εντερικής χλωρίδας, επιτρέπει την αύξηση των παθογόνων βακτηρίων. Η επικράτηση των παθογόνων βακτηρίων έναντι των ωφέλιμων, και η ως αποτέλεσμα αυτού αυξημένη παραγωγή τοξινών, εμποδίζει τη σωστή πέψη των τροφών, προκαλεί τυμπανισμό, διαταραχές των κενώσεων και άλλα συμπτώματα.


Ποιος χρειάζεται προβιοτικά;


Ο καθένας μας στο σύγχρονο, βιομηχανικό πολιτισμό μας, μπορεί να επωφεληθεί από τη λήψη προβιοτικών. Ο Δυτικός τρόπος ζωής ,η καθιστική ζωή, η κατανάλωση πρόχειρου φαγητού, μεγάλων ποσοτήτων ζάχαρης, λίπους και επεξεργασμένων προϊόντων, σε συνδυασμό με τη χρήση αντιβιοτικών και άλλων φαρμάκων, διαταράσσουν την ισορροπία της εντερικής χλωρίδας, δίνοντας το πλεονέκτημα στα παθογόνα βακτήρια.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Πάτμου 16-18, 151 23 Μαρούσι, Αττική Τηλ.: 210 83.16.111-13, Fax: 210 83.17.343